Velkommen

2FCQ7534Velkommen
Kære gæst, hjertelig velkommen til Cafe Hack i Aarhus Teater
Vi er stolte over at få muligheden for at præsentere vores univers for netop dig.
På teateret
Vi er så heldige at dele hus med intet ringere end Aarhus Teater, og med denne location giver det os mulighed for at tilbyde de smukkeste og mest pompøse lokaler i hele byen til netop dit / jeres arrangement. 
Cafe Hack er et univers af muligheder, hvor du / I kan få jeres drømme og tanker indfriet til perfektion. Vi har over 15 års erfaring med afvikling af næsten alle slags selskaber, lige fra barnedåben en søndag eftermiddag, til det glamourøse bryllup lørdag aften. Eller skulle det være noget med en firmafest eller en konference, så står vi også klar med et skræddersyet manuskript til netop dette.
Brasserie – Cafe Hack er Aarhus Teaters restaurant
Ydermere kan vi tilbyde en dejlig middag i vores lækre brasserie. Lokalet som før i tiden var dansesal for de håbefulde teaterelever, er i dag blevet forvandlet til en gastronomisk perle, hvor passion, håndværk og respekt er nogle af de nøgleord vi arbejder målrettet efter. 
Cafe Hack’s køkken emmer af kvalitet, lige fra de nøje udvalgte råvarer til den passion som køkkenchefen og hans team ligger i den mad de laver. Vi er stolte af vores produkt, og vi sætter en kæmpe ære i at vise hvad vi kan. Hver dag.
Vi præsenterer et lille menukort, hvor udvalget ikke er stort. Til gængæld skifter vores menu ofte og muliggør vores bæredygtighedprofil som har 3 “ben”:
– Vi benytter overordnet lokale råvarer
– Vi benytter årstids-aktuelle råvarer 
– Vi har meget fokus på madspild
Vores hovedformål med brasseriet er at fungere som Aarhus Teaters restaurant
Vi håber at du / I har nydt godt af vores velkommen til Cafe Hack ”skriv”, og at det har givet inspiration til en videre færd på vores hjemmeside. Hvis du allerede nu sidder med en ide til dit / jeres arrangement, så kontakt os endelig, vi sidder klar til at opfylde netop dine ønsker.
Med venlig hilsen
Cafe Hack

 

Kontakt Cafe Hack

Teatergaden 1
8000 Aarhus C
Tlf. 86 12 44 64

mail: info@cafehack.dk
www.cafehack.dk