Menu & Priseksempler

Menuforslag til større selskaber

Udover restaurantens a la carte menu tilbyder vi naturligvis også specielle selskabsmenuer til større arrangementer (minimum 20 gæster). Vi tager hensyn til særlige ønsker, så byd endelig ind med ideer – så matcher vi lige netop dine behov.

Herunder finder du en række generelle eksempler (inklusiv priser) på forskellige serveringstyper samt specifikke bud på servering og priser ved bryllup, barnedåb, konfirmation, møder og konferencer.

Generelle eksempler

Selskabsmenuer
Buffet
Brunchbuffet

 

Bryllup

Vores 3-retters menuer ligger fra 350 kr. per gæst og serveres anrettet på tallerken.
Dertil kommer drikkevarer før, under og efter middagen. Vi har her udarbejdet et par typiske eksempler på et helaftens-bryllups-arrangement.

 

Barnedåb

Vi har rigtig god erfaring med at servere brunch- eller frokostbuffet, når der fejres barnedåb. Priser og eksemplerfinder du i de generelle eksempler herover.

 

Konfirmation

Konfirmander har ofte nogle helt særlige ønsker og ideer til deres konfirmations-menu, og vores køkken matcher naturligvis gerne behovet for at kreere en ungdommelig middag.  Vi kan både anrette og servere menuen på tallerken eller anrette en buffet. For at få inspiration og en ide om prislejet, kan du tage et kig i vores generelle eksempler herover.

 

Konference, møder, firmaevents

Vi har stor erfaring med at tage os godt af både medarbejdere, kunder og andre samarbejdspartnere ved arrangementer i firmaregi. Mulighederne for servering er mange, men for at give dig inspiration og et hurtigt overblik, har vi her samlet en række typiske eksempler på servering og priser.

Prisen for leje af lokale udregnes pr. påbegyndt time samt lokalets/salens størrelse.

Serveringen ved møder og konferencer kan sammensættes ud fra denne prisliste: Se Cafe Hack mødepakker

 

Mad ud af huset

Vi rykker gerne ud af huset og serverer hjemme hos dig. Her kan vi opstille en lækker buffet og derefter diskret liste af igen – eller vi kan stille med alt fra kokke og tjenere til service og borddekorationer. Du bestemmer.

Ønsker du en levering af en frokost eller en middag, kan du her se et forslag til buffet ud af huset.