Teatergæst

En aften med noget for alle sanser

Inden forestillingen, efter forestillingen eller i pausen

Mange vil gerne krydre deres teateroplevelse med lidt til ganen og et godt glas vin. På Cafe Hack kan du som teatergæst sagtens nå at nyde en god middag inden aftenens forestilling. I samarbejde med Aarhus Teater har vi nemlig udviklet en række specieldesignede muligheder for vores teatergæster.

Vi tilbyder blandt andet en speciel teatermenu, også kaldet “Aftenens menu”. Du er har desuden mulighed for at købe teatermenu inkl. drikkevarer til en fast pris: “Teaterpakken”

Og så har Cafe Hack naturligvis både pausebar og natmad på menuen, for blot at nævne et par af de tilbud, vores teatergæster har mulighed for at benytte sig af før, under og efter forestillingen.

 

 Inden aftenens forestilling (på hverdage)

Vi tilbyder en samlet “Teaterpakke”, hvor du som gæst kan nyde 2 timers servering for kr. 495,- pr. gæst.

Inkl. i prisen er:

Tiden inden forestillingerne på teatret er ofte knap. Mange gæster er på hverdage forhindret i at komme til en tidlig bordbestilling, men vil alligevel gerne nå at hygge sig, have god mad og samtidig strække ben inden forestillingsstart.
Det er vores mål at tilgodese så mange af disse forespørgsler som muligt,
På Cafe Hack tilbyder vi fx, at de retter I ikke nyder inden aftenens forestilling, kan nydes i forestillingens pause eller efter endt forestilling:

 

Prøv vores “Aftenens menu” og opnå ekstra rabat.

Hver aften udvælger vores køkkenchef 2-3-4 retter, som serveres under navnet “Aftenens menu”. På udvalgte datoer kan du nyde denne menu til en ekstra reduceret pris, dette i samarbejde med Aarhus Teater.

Hvis du vil bestille denne middag skal du købe en “Aftenens menu billet”. Når du har sikret dig en billet, er der samtidigt reserveret bord på Cafe Hack. (kl. 17.30 på hverdage).

Retterne som indgår i “Aftenens menu” oplyses først på selve dagen for besøget

 

Besøger du Aarhus Teater og Cafe Hack en lørdag, klik her

 

I pausen

 NEM PAUSE, – AD LIBITUM FOR KUN 65 KR.
I forbindelse med udvalgte forestillinger på Aarhus Teater tilbyder Cafe Hack nu også “Nem Pause”. Forsyn dig med vin, cava, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks ad libitum for kun 65. kr. pr. person.

“Nem Pause” kan købes online som tilkøb i forbindelse med dit billetkøb, herunder på de 2 links eller på dagen inden forestillingsstart

Drikkevarer serveres i teatrets lokaler, og sparer dig altså for at tilbringe pausen i en kø.

NEM-Pause til Store Scene forestillinger

NEM-Pause til Scala Forestillinger

 

Nyd en let anretning efter aftenens forestilling

På hverdage tilbyder Cafe Hack, ved forudbestilling, lette anretninger. Nyd fx en “natmads-tallerken” i form af vores Teatertallerken

Efter kl. 21.00 serverer Cafe Hacks køkken den populære “Teatertallerken”. Så for dig som har lyst at nyde en let anretning sidst på aftenen, er der følgende muligheder – husk at forudbestille: