Teatergæst

En aften med noget for alle sanser

Inden forestillingen, efter forestillingen eller i pausen

Mange vil gerne krydre deres teateroplevelse med lidt til ganen og et godt glas vin. På Cafe Hack kan du som teatergæst sagtens nå at nyde en god middag inden aftenens forestilling. I samarbejde med Aarhus Teater har vi nemlig udviklet en række specieldesignede muligheder for vores teatergæster.

Vi tilbyder blandt andet en speciel teatermenu, også kaldet “Aftenens menu”. Du er har desuden mulighed for at købe teatermenu inkl. drikkevarer til en fast pris: “Teaterpakken”

Og så har Cafe Hack naturligvis både pausebar og natmad på menuen, for blot at nævne et par af de tilbud, vores teatergæster har mulighed for at benytte sig af før, under og efter forestillingen.

 

 Inden aftenens forestilling (på hverdage)

Vi tilbyder en samlet “Teaterpakke”, hvor du som gæst kan nyde 2 timers servering for kr. 545,- pr. gæst.

Inkl. i prisen er:

Tiden inden forestillingerne på teatret er ofte knap. Mange gæster er på hverdage forhindret i at komme til en tidlig bordbestilling, men vil alligevel gerne nå at hygge sig, have god mad og samtidig strække ben inden forestillingsstart.
Det er vores mål at tilgodese så mange af disse forespørgsler som muligt,
På Cafe Hack tilbyder vi fx, at de retter I ikke nyder inden aftenens forestilling, kan nydes i forestillingens pause eller efter endt forestilling:

 

Prøv vores 2 retters Teatermenu: kr. 295,- pr. gæst

På udvalgte datoer og forestillinger kan du sammen med din teaterbillet til Aarhus Teater, tilkøbe en 2 retters menu – forret/hovedret.

Hvis du vil bestille denne middag skal du købe en “Teatermenu-billet”. Når du har sikret dig en billet, er der samtidigt reserveret bord på Cafe Hack. (kl. 17.30 på hverdage).

Retterne som indgår i “Teatermenu” kan du se under vores sæsonmenuer under punktet “menukortet”

 

Besøger du Aarhus Teater og Cafe Hack en lørdag, klik her

 

I pausen:

Til pausen tilbyder vi forudbestilling, som bestilles i barerne inden forestillingens start og hentes på 1 Balkon i Otto Mønsted salonen i pausen.

Vi tilbyder også vores Stof Net med Rosé, kildevand og snacks. Dette kan købes i baren inden forestillingen, og nydes i salen under forestillingen samt i pausen.