Kalender / Det sker

Et levende sted: Cafe Hack byder løbende på sjove, spændende eller skæve arrangementer – få overblik over aktuelle arrangementer her i kalenderen. (Forbehold for ændringer i kalenderen, herunder tider, gæster, arrangementer generelt) Se kalenderen for DAHL PÅ HACK på dette link:http://dahlpaahack.dk

 


Blot til Lyst præsenterer: Impro comedy

Så er der atter impro på Café Hack!
Det er improgruppen Blot til Lyst, der med stor erfaring kaster sig på scenen og ved hjælp af stikord fra publikum får produceret skøn, skæv og skør komik krydret med improviserede sange.
Kom og oplev hamrende underholdende og meget levende teater, hvor idéer fra salen bliver opført her og nu på scenen.
Aarhusianske Blot til Lyst har tilsammen over 100 års erfaring i improviserede shows. De har improviseret sig gennem et utal af shows og festivaler i Danmark og udlandet og har på deres vej vækket alt fra underfundige smil og fnis til larmende latter.
Medvirkende: Karina Krægpøth Sørensen, Mads Storgaard Jensen, Søren Valsgaard, Morten Svinth, Carrie Limburg, Mette Hedemann Olsen.

 

Billetter købes på dette link: Aarhus IMPRO Comedy
Blot til Lyst

BlottilLyst

 

Billetter og praktik:

 

 


 

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS

Gospel

Lørdag den 27/1-2018 kl. 21.00 optræder GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS på Cafe Hack som en del af en 9 koncerters Danmarks-turné.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS er/var netop aktuelle i julen 2017 sammen med en række kendte solister i TV2s Juleshow – Alletiders Juleshow. Gruppen består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller undervisere. Flere har en solokarriere med egne koncerter og CD-udgivelser. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister.

Køb billetter her

Billettyper:

 

”Dørene åbner” kl. 18.00 for spisende gæster. Kl. 20.30 for ikke spisende gæster