Kom med til en optagelse

Sådan kan du komme med til en optagelse af programmet “Dahl på Hack”

Hvordan sikrer du dig billetter, hvad kan du gøre, hvis alt er udsolgt, og gælder der særlige betingelser ved booking af billetter for større grupper? Svarerne finder du herunder.

 

Billetter

Ønsker du  at overvære en optagelse af “Dahl på Hack” skal du købe en billet.

Prisen på billetterne er kr. 185,- pr. gæst (+ gebyr) og er INKL. servering:

* Vi beder om at allergier og specialmenuer generelt meddeles senest 5 dage inden besøget på info@cafehack.dk

 

Programmet inkl. pause strækker sig over ca. 2 timer

 

Prisen på billetter er kr. 185,- pr. stk.

Publikum er en vigtig del af optagelsernes tilblivelse. Den ramme som publikum er med til at sætte, giver en ægthed i udsendelserne som er uundværlig. Vi er derfor også glade for, at mange har lyst at overvære en optagelse.

Inkl. i billetprisen er serveringen – beskrevet i afsnittet herover. Prisen på kr. 185,- + gebyr gælder alle pladser, dog kan studerende købe billetter til kr. 135,- + gebyr

Pladser er i følge bordplan, som udarbejdes af personalet på Cafe Hack

 

Hvor og hvornår finder optagelserne sted

Som udgangspunkt optages programmerne på Cafe Hack i Aarhus, en hverdags formiddag. Dette sker ugentligt, oftest på onsdage. Se kalenderen med datoer, gæster og tider på: dahlpaahack.dk

Bemærk dog, at optagelses-tidspunkterne i kalenderen både er weekend og hverdage, samt formiddag, eftermiddag og aften.

 

I perioder – i sommer og ved juletid – besøger programmet dejlige danske lokalområder. Dette for at møde danskerne hvor de er, og hente ny inspiration.

 

 

 

Gæster

Se hvilke gæster Søren Dahl får på besøg i de kommende programmer. Se kalenderen på DAHL PÅ HACK Kalender

 

Her kan du købe billetter:

 

Køb et gavekort

Hvis du skal bruge billetter til en gave, anbefaler vi at købe et gavekort. Så kan den heldige modtager selv kontakte Aarhus Teaters billetsalg og finde en velegnet dato.

 

Alt udsolgt?

Vi er i den heldige situation, at mange danskere har lyst at komme på besøg hos os til en optagelse. Derfor er billetterne ofte udsolgt så langt frem i tiden, at det slet ikke er muligt at købe billet.

Der er ingen fast regel om, hvornår flere optagelser sættes til salg. Vil du være forrest i billetkøen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Herefter får du direkte besked om nye optagelser og billetmuligheder.

 

 

Booking af billetter for større grupper

Hvis I planlægger en tur til det aarhusianske og kunne tænke jer at opleve “Dahl på Hack” på tæt hold, har vi et særligt tilbud til jer. Er I mere end 20 gæster, har I nemlig mulighed for at reservere billetter direkte hos Cafe Hack – og gøre brug af følgende fordele:

For nærmere information:

Ring på 86 12 44 64 og spørg efter Thomas eller send en mail til thomas@cafehack.dk

 

Betingelser:

Annullering af købte billetter: Har du købt billetter til en optagelse og ønsker du at ændre denne bestilling, kan du frem til 10 dage inden besøget ændre billetterne til en anden ledig dato. Pengene refunderes ikke. I perioden på 10 dage op til en optagelse kan købet ikke ændres og der refunderes ikke billetter i forbindelse med sygdom ect.

Gæsterne i kalenderen: der er oftest 2 gæster på besøg hos Søren Dahl til hver optagelse, se dem i vores kalender. Vi tager forbehold for ændringer i denne kalender; nogle gæster kan blive forhindret og andre bytte til en anden dato. Billetter købt til optagelserne følger datoen for optagelsen og IKKE gæsten. Billetter kan byttes frem til 10 dage inden en optagelse jf. afsnittet herover “Annullering af købte billetter”

 

LOGO 2018