Dahl på Hack

Radioprogrammet “Cafe Hack” blev lukket pludseligt i starten af marts måned 2017.
I 14 år og 2 måneder har vi/Cafe Hack i Aarhus sat rammerne for den ugentlige radiooptagelse. Det har vi været meget taknemmelige for.

I har måske hørt, at der er indgået et samarbejde med YouSee om et nyt program. Det ved vi rigtig mange lyttere er glade for, og vi er selv henrykte for at være i gang med optagelserne igen.

Kort fortalt kan ALLE danskere lytte til udsendelserne via dette link: Dahl på Hack. Ydermere udkommer det nye program på YouSee Musik App samt på YouSee’s info-kanal på TV i et loop hele søndag

Optagelserne finder sted på en hverdag, oftest onsdage, i ugen op til udsendelses dagen: Søndag.

Se flere datoer for optagelserne og se hvilke gæster der kommer på besøg, i vores kalender

Det nye programformat optages stadig på Cafe Hack i Aarhus, Søren Dahl er vært og programmet produceres af Kristian Borregaard og Søren Dahl.
Hovedingredienserne er stadig den gode samtale og god tid, med spændende gæster og en bred musik-playliste. Det nye program hedder:
Dahl på Hack.

Vi glæder os rigtig meget over at være kommet igang med de nye programmer, så vores mange lyttere fortsat kan få et godt indhold at lytte til søndag formiddag – eller hvornår de foretrækker det, for nu kan programmet hentes, hvor og hvornår det skal være.

Vil du være med som publikum til en optagelse, se mere på: Kom med til en optagelse

Vil du lytte til programmet, se mere på: lyt til programmet

 

DahlpaaHack_Logo-styleframe_1080px