Dahl på Hack

Som I ved, blev radioprogrammet “Cafe Hack” lukket ret pludseligt ned i starten af marts måned 2017.
I 14 år og 2 måneder har vi/Cafe Hack i Aarhus sat rammerne for den ugentlige radiooptagelse. Det har vi været meget taknemmelige for.

I har måske også læst, at der er indgået et samarbejde med YouSee om et nyt program. Det ved vi rigtig mange lyttere glæder sig til, og det håber vi også, I gør.

Kort fortalt udkommer det nye program gennem YouSee/TDC – på Facebook, på YouSee’s App musik samt loopet på YouSee’s info-kanal på TV hele søndag

Vi er allerede godt i gang med at finde rigtig gode gæster, og det første program sendes søndag d. 9 april med besøg af Bodil Jørgensen & Jesper Koch.

Optagelserne finder sted på en hverdag, oftest onsdage, i ugen op til udsendelses dagen: Søndag.

Se flere datoer for optagelserne og se hvilke gæster der kommer på besøg, i vores kalender

Det nye programformat optages stadig på Cafe Hack i Aarhus, Søren Dahl er vært og programmet produceres af Kristian Borregaard og Søren Dahl.
Hovedingrediensene er stadig den gode samtale og god tid, med spændende gæster og en bred musik-playliste. Det nye program kommer til at hedde:
Dahl på Hack.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med de nye programmer, så vores mange lyttere fortsat kan få et godt indhold at lytte til søndag formiddag – eller hvornår de foretrækker det, for nu kan programmet hentes, hvor og hvornår det skal være.

Vil du være med som publikum til en optagelse, se mere på: Kom med til en optagelse

Vil du lytte til programmet, se mere på: lyt til programmet

 

DahlpaaHack_Logo-styleframe_1080px