Coronavirus

COVID19 – Cafe Hack forsat lukket

Kære alle – Vi må vente lidt endnu…

Det lysner i restaurations-branchen – mange af vores gode kollegaer åbner butikkerne – men her på Aarhus Teater må vi vente lidt længere på, at solen skinner på os.

Lige så gerne som vi ønsker at tilslutte os genåbningen i branchen – lige så klart står det for os, at en genåbning for vores vedkommende trækker ud.

Her hos os – i vores hjem på Aarhus Teater – er vi selvsagt ekstremt afhængige af (netop) teatret og dets aktiviteter og gæster. Herunder særligt konferencer og selskaber.

Aarhus Teater er lukket og vil forblive lukket henover sommeren. Til dels som følge af den aktuelle situation og dels på grund af den obligatoriske sommerpause.

Derfor melder vi nu officielt ud, at vi står klar til at tage imod jer igen, fra starten af august måned. I mellemtiden lover vi at bruge tiden fornuftigt og til gavn for jer med renoveringer og forbedringer i brasseriet

Hvis du har forudbestilt / betalt teatermenuer, simreretter på Scala Foyer eller Nem-Pauser ved forestillinger på Aarhus Teater, vil du automatisk få jeres penge retur på jeres konto. Hav gerne tålmodighed op imod 14 dage.

Alle større fester og forsamlinger i vores regi på Aarhus Teater er ligeledes aflyst dette frem til den 8. juni, og festlighedernes parter er allerede blevet kontaktet.

Fester og receptioner planlagt til efter den 8. juni gennemføres som aftalt – med mindre der i mellemtiden vil komme anbefalinger om andet. Vi afvikler med andre ord arrangementer hele sommeren igennem – minimum 20 gæster

 

VI ER HER DOG STADIG – og vi tager stadig imod dig, hvis du ønsker at se vores lokaler og faciliteter i forbindelse med en fremtidig fest.

I så fald vil fremvisningen foregå helt i tråd med de gældende retningslinjer for passende personlig afstand, ingen håndtryk og masser af håndsprit. Men et smil og vores gode rådgivning omkring din kommende fest, slipper du ikke for.

 

 

Bedste hilsner
Thomas Jensen
Indehaver