CORONA

COVID19 – Begrænset åbningstider pt.

Kære alle

Cafe Hack holder delvist lukket på nuværende tidspunkt, som en konsekvens af de gældende restriktioner for branchen. Det betyder i praksis at vi frem til uge 2 holder helt lukket. I uge 3 og 4 har vi sporadisk åben for både brunch og aften. Se mere i vores bookingsystem: Cafe Hack booke et bord

 

Hvis du har forudbestilt / betalt teatermenuer, simreretter på Scala Foyer eller Nem-Pauser ved forestillinger på Aarhus Teater, vil du automatisk få jeres penge retur på jeres konto. Hav gerne tålmodighed op imod 14 dage.

Alle større fester og forsamlinger i vores regi på Aarhus Teater er ligeledes aflyst dette frem til den 17. januar, og festlighedernes parter er allerede blevet kontaktet.

VI ER HER DOG STADIG – og vi tager stadig imod dig, hvis du ønsker at se vores lokaler og faciliteter i forbindelse med en fremtidig fest.

I så fald vil fremvisningen foregå helt i tråd med de gældende retningslinjer for passende personlig afstand, ingen håndtryk og masser af håndsprit. Men et smil og vores gode rådgivning omkring din kommende fest, slipper du ikke for.

Bedste hilsner
Cafe Hack TEAM