Billund Airport “POP-UP”

Cafe Hack pop up-restaurant i Billund Airport sommeren 2018

 

Billund Lufthavn og Cafe Hack har indgået et nært samarbejde, der betyder, at det kendte aarhusianske spisested for en periode vil flytte ind i lufthavnens ankomsthal. Det nye samarbejde betyder desuden, at 10 udsendelser af det folkekære radioprogram ”Dahl på Hack” henover sommeren optages midt blandt de rejsende, ventende og lufthavnens øvrige gæster.
Aarhus Teater, som også rummer Cafe Hacks lokaler, står foran en omfattende renovering henover sommeren 2018, der umuliggør aktiviteter i huset. Derfor flytter Cafe Hack til Billund Lufthavn fra begyndelsen af juni til slutningen af september.

Helt konkret bliver det Café Square i Billund Lufthavn, der i en periode omdannes til Cafe Hack, hvor de rejsende og andre besøgende mulighed for at opleve stemningen på Cafe Hack i ankomsthallen i Billund Lufthavn.

Restauranten vil have åbent alle ugens 7 dage til alle afgange i hele perioden. For både Billund Lufthavn og Cafe Hack kommer det nye set up også til at betyde et dagligt samarbejde mellem deres respektive medarbejdere, og hvor begge parter glæder sig over muligheden for at blive udfordret på de daglige rutiner, blive inspireret og lære nyt.

 

“Dahl på Hack” ombord
Som de fleste ved, har Cafe Hack gennem 15 år lagt lokaler og navn til ugentlige optagelse af det populære radioprogram, der i dag hedder Dahl på Hack. Henover sommeren vil 10 programmer bliver optaget i nye omgivelser i lufthavnen til glæde for rejsende, ventende og øvrige interesserede, der lægger vejen forbi Billund. Se mere på Dahl på Hack i Billund Airport

Søren Dahl og Tjener Thomas

Tjener Thomas og Søren Dahl i Billund Airport