Aarhus IMPRO Comedy

Aarhus IMPRO Comedy

Nu går to af de mest erfarne og sjoveste impro comedy grupper i Danmark sammen for at bringe impro comedyen tilbage på Cafe Hack.
Aarhus IMPRO Comedy er et samarbejde mellem Blot til Lyst fra Aarhus, Kosmonauterne fra Odense og Café Hack.
Gennem foråret 2017 vil grupperne sørge for en varieret omgang impro på den hyggelige scene i Aarhus.

 

Billetter købes på dette link: Aarhus IMPRO Comedy
Blot til Lyst

BlottilLyst

Kom og grin med, når Improgruppen Blot til Lyst går på scenen!

Ingen ved hvad, der vil ske – og alt vi kan love er, at det bliver hamrende underholdende.
Ud fra stikord fra publikum og vores skæve fantasi, improviserer vi scener og situationer frem.
Historier og handlingstråde skabes her og nu og virkeligheden drejes et par omgange, før publikum får den i hovedet igen. Og så kan vi finde på at synge…!

Århusianske Blot til Lyst har tilsammen over 100 års erfaring i improviserede shows. De har improviseret sig gennem et utal af shows og festivaler i Danmark og udlandet og har på deres vej vækket alt fra underfundige smil og fnis til larmende latter.
De har spillet etablerede shows som Gorilla Teater og Micestro og også selv udviklet formater som Komikaze, StageCrashing og TalkShow.

Medvirkende:
Karina Krægpøth Sørensen, Mads Storgaard Jensen, Søren Valsgaard, Morten Svinth, Carrie Limburg, Mette Hedemann Olsen
ImproComedy gruppen Kosmonauterne

Kosmo2
Hvis du virkelig skal havde en sjov aften, så skal du tag forbi Cafe Hack, når Kosmonauterne lægger op til en aften med forrygende underholdende comedy.
Kosmonauterne har optrådt på festivaler, herunder Roskilde og Samsø, samt ved et hav af andre store begivenheder. Når de går på senen vil der være garanti for at latteren bulderet gennem Cafeens gamle bygning.
En triviel hverdagsaften transformeres til en tåreperlende maraton af humor. Selvom det er kosmonauterne der konkurrerer, er det publikum, der vinder hver gang.
Teatersport er improvisationsteater, når det er bedst. Små sjove spil krydret med skøn musik alt sammen opdigtet på stedet.

 

Billetter og praktik: